Je bent te bijzonder voor saaie foto's

Creatieve fotografie, voor creatieve ondernemers

Plan een telefoonafspraak in. (Gegarandeerd zonder verkooppraatjes)

Plan een telefoonafspraak

Dus je wilt foto’s van jezelf of je bedrijf om te gebruiken op je website en social media?
Dat komt goed uit! Daar kan ik je bij helpen. Maar laten we eerst even kijken of we wel bij elkaar passen. Ik werk niet met iedereen.

Anders dan de muisgrijze massa
Durf je anders gefotografeerd te worden dan je collega-ondernemers? Sta je open voor bijzondere invalshoeken of sterker: vind je het zelf ook leuk om mee te denken, zodat je uiteindelijk foto’s krijgt waarmee je jezelf onderscheidt van de muisgrijze massa?

Geen klinische foto’s
Hou je er niet van om te poseren in een fotostudio? En vind je het resultaat van die studiofoto’s vaak een beetje klinisch? Vind je het prettiger om gefotografeerd te worden op een lokatie waar je je wél thuis voelt? Dan is mijn manier van werken misschien wel wat voor jou.

Waar jij je thuis voelt
Ik bespreek altijd vooraf met mijn klanten, hoe en waar ik ze fotografeer. De één voelt zich prettiger in het bos en de ander op het strand. Weer een ander voelt zich het meeste thuis op zijn of haar werkplek. En dat zie je aan de foto’s.

Evelien Lems
"Held! Bedankt voor de mooie foto's!"

Evelien Lems

-
Bianca Mokkenstorm-Goethals
"Het is een feest om met Gerrit samen te werken. Hij heeft humor, engelengeduld en is zo relaxed dat je bijna vergeet dat hij gewoon kunstwerkjes staat te maken."

Bianca Mokkenstorm-Goethals

-

Zijn we een match?
Dus denk jij dat wij een match zijn (op fotogebied dan hè?) Wil je samenwerken om tot een serie mooie, leuke en bijzondere foto’s te komen, zonder ongemakkelijk geposeer in een fotostudio? Neem dan contact op om een afspraak te maken, gegarandeerd zonder verkooppraatje.

Plan een telefoonafspraak in. (Gegarandeerd zonder verkooppraatjes)

Plan een telefoonafspraak