Dus je wilt bijzondere foto’s van je congres, conferentie of ander zakelijk evenement? Dat komt goed uit!
Als ervaren fotograaf op het gebied van evenementenfotografie, kan ik je daar bij helpen.

Een congres is meer dan sprekers alleen

Voor eventmanagers die vrezen voor saaie foto’s van hun evenement, heb ik goed nieuws: een zakelijk evenement kan ook op een bijzondere en leuke manier gefotografeerd worden. Een congres is méér dan de sprekers alleen. Tijdens je zakelijke evenement fotografeer ik natuurlijk ook de sprekers en maak ik overzichten van de zaal, maar dat vind ik niet genoeg.

Journalistieke achtergrond

Dankzij mijn achtergrond in de (foto)journalistiek, fotografeer ik jouw zakelijke evenement op een manier die recht doet aan de dag. En vaak maak ik de mooiste, leukste en meest bijzondere foto’s tussen de bedrijven door. Het wisselen van de zaal, de pauze, de workshops. Allemaal mooie momenten om te fotograferen. Dankzij mijn journalistieke ervaring weet ik ook wat voor foto’s de media eerder geneigd zijn om te publiceren.

Compleet beeld van de dag

Wanneer ik een zakelijk evenement fotografeer, weet je zeker dat een serie foto’s krijgt, die een compleet beeld geven van de dag. De foto’s ontvang je zowel in lage resolutie, als in hoge, zodat dat de foto’s meteen geschikt zijn voor publicatie in kranten, tijdschriften en voor internet.

Ik fotografeerde eerder al evenementen in opdracht van de gemeente Den Haag, ASN Bank, Rabobank en de gemeente Rotterdam.

Wil je meer weten of een keer koffie drinken? Neem dan gerust contact met me op.

Zoek je een fotograaf voor jouw evenement?