Op de foto als een eindbaas

Personal Branding Fotografie voor leuke ondernemers

"Ik sta liever niet voor de camera, maar met Gerrit is het een feest om foto's te maken!"
Daphne Zannoni
Virtual Assistant

Foto’s laten maken zonder poespas

Oké je bent eigen baas. Je bent specialist in je vakgebied, maar dat zijn jouw concurrenten ook.

Dus hoe kun jij jezelf onderscheiden van de concurrentie? Wat maakt jou anders?

Eigenlijk is het simpel: JIJ bent anders dan je concurrenten. Klanten kiezen niet alleen voor jouw werk,

maar ook of misschien wel vooral voor JOU. Dus dan kun je maar beter laten zien wie je bent.

Maar nu hoor ik je denken: ‘Ik hou helemaal niet van poseren. Dat gepruts in een studio, de ongemakkelijke houdingen die je aan moet nemen, ik moet er niet aan denken!’ Dat begrijp ik helemaal. Zelf hou ik daar ook niet van….;-)

Maar het kan ook anders: Ik fotografeer je op een mooie locatie, waar verschillende settings en mogelijkheden zijn en op een manier dat je niet eens in de gaten hebt dat je poseert. Het resultaat is een serie mooie foto’s die laten zien wie je bent, want anders dan je concurrenten heb jij wel het lef om jezelf te laten zien. Dát is Personal Branding Fotografie!

Eerst Koffie

Fotograferen en gefotografeerd worden kan ook gewoon gezellig zijn. We beginnen met een kopje koffie of thee en bespreken alvast wat we gaan doen. Maar niets ligt vast. Tijdens het fotograferen ontstaan vaak ideeën die je vooraf niet kon bedenken. En het mooie is: die ideeën kunnen zowel van jou als van mij komen. Zo ontstaat er een mooie wisselwerking, want de beste foto's maak je samen.

Gewoon relaxed

Er is geen strak tijdschema waarin de foto's gemaakt moeten worden. Meestal duurt een shoot 1 á 2 uur met als resultaat een serie mooie foto's voor op je website en/of sociale mediakanalen.

"Gerrit heeft humor, engelengeduld en is zo relaxed dat je bijna vergeet dat hij gewoon kunstwerkjes staat te maken!"
Bianca Mokkenstorm | Text on the Beach
Schrijfster

Wil jij dat ook?

Dan heb ik een tip voor je: binnenkort kan ik tijdelijk beschikken over een hele mooie locatie voor een beperkt aantal fotoshoots. Dus als jij nu denkt: de fotografie en de manier van werken van die Gerrit passen wel bij mij, zet je naam dan op de wachtlijst en ik houd je op de hoogte. Een fotoshoot is al mogelijk vanaf 350.

Dit ben ik

Ik hou niet van poespas. Geen ingewikkelde praatjes over fotografie of hoe ik werk. Voor mij is het simpel: een goed portret maak je samen. Populair gezegd: er moet een klik zijn tussen fotograaf en gefotografeerde. En er moet natuurlijk over en weer vertrouwen zijn. Als dat er beiden is, kunnen we samen hele mooie foto's maken.

Wat kun je verwachten?

Als dit alles jou goed in de oren klinkt en je wilt gefotografeerd worden op een mooie locatie in Den Haag. Er is nu nog tijd voor maximaal drie fotoshoots, dus registreer je via onderstaande knop, dan houd ik je op de hoogte en laat je weten wanneer er een plek vrij is.